Om oss

gammel

Birger Herland, som startet Eidsvåg Auto, begynte å reparere biler i en liten garasje. Dette ble gjort på kveldstid. Han drev det slik en god stund før han fikk godkjent verksted. Etter en brann i garasjen i 1962 søkte han om godkjent bilverksted, og reiste første delen av det bygget – Smørehallen.

I dag er det 12 ansatte hos Eidsvåg Auto. Eidsvåg Auto har hatt en stabil arbeidsstokk gjennom disse 50 årene. Èn av våre ansatte har vært ansatt hele i 30 år! Kundene er både privatpersoner og firma. Eidsvåg Auto reparerte i starten både personbiler, lastebiler og busser. Først på slutten av 1970- tallet gikk de mer over til å kun reparere privatbiler. Eidsvåg Auto drev ikke bare som verksted, men leide også ut biler. Vi solgte bensin for Norsk Brenselolje.

Eidsvåg Auto har i 15 år vært Opel service verksted. Etter hvert som kundemassen har vokst har også verkstedet blitt utvidet. Andre byggetrinn, verksted og butikk, ble bygget i 1966. I 1969 kom karosseriavdelingen og i 1979 kom lakkeringshallen. Eidsvåg Auto har alltid vært drevet som en familiebedrift. Familien Herland drev firmaet frem til 1999, da Svein-Gunnar Raknes overtok roret. Eidsvåg Auto AS er fremdeles en familiebedrift med familien Raknes som eiere. Dagens daglige leder tatt sin læretid ved bedriften. Jeg tror Eidsvåg Auto vil få oppleve nye 50 år. Det skjer mye spennende innen bilbransjen, så her er det bare å være kreativ og følge med i utviklingen – så går dette bra. Eidsvåg Auto er bland de eldste verkstedene i Åsane. Det er det eldste frittstående verksted i Åsane.

2014 Kom sønnen til Svein Gunnar Raknes inn på eiersiden så i dag eies Eidsvåg Auto AS av Svein Gunnar og Thomas Raknes.

Ansatte

Verksted:

 

Svein Gunnar

Svein Gunnar Raknes
Tlf 40 10 40 80
Tlf 55 25 10 20
svein@eidsvaagauto.no

 

Thomas

Thomas Raknes
40 10 40 81
55 25 10 20
thomas@eidsvaagauto.no

 

 

 

Delelager:

Robert

Robert Jensen
40 10 40 82
rje@eidsvaagauto.no